El CF Igualada femení perd al camp del Collerense amb un gol en contra en temps afegit

El Club Futbol Igualada femení perd al camp del Collerense de Mallorca per 3 a 2 en rebre un gol en temps afegit.

Les igualadines van dominar durant tot el partit, malgrat que es va arribar al descans sense gols. Al primer minut de la represa, Ariadna Ramos va marcar el 0 a 1. Ara bé, al cap de 6 minuts el conjunt mallorquí va fer l’empat a 1. Les blaves van seguir a l’atac i poc després Sònia Perlaza va aconseguir l’1 a 2. La situació era molt positiva per al conjunt de la capital de l’Anoia, però 3 minuts després el Collerense va establir l’empat a 2. El conjunt igualadí va seguir atacant, tot i que els pals i la portera mallorquina van evitar que el gol acabés entrant. A més, en temps afegit, el conjunt balear va fer el 3 a 2 definitiu, un gol que va caure com un gerro d’aigua freda.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans per al Club Futbol Igualada femení. El pròxim partit de les blaves serà el dimecres 27 de generque en què rebran l’Osca a les Comes.