El CF Igualada femení perd contra el Sant Gabriel i queda eliminat de Copa Catalunya

El Club Futbol Igualada femení perd a les Comes contra el Sant Gabriel per 2 a 3, tot i fer una bona segona part.

El partit va començar molt malament per a les blaves, que al descans perdien per 0 a 2. A la represa, la situació va canviar radicalment. El conjunt igualadí va estar molt efectiu davant de porta i als minuts 11 i 13 de la segona part, Ona Barrón i Marina Salanova van aconseguir l’empat a 2. Semblava que l’enfrontament estava ben encaminat i que la remuntada encara era possible. Ara bé, quan faltava poc per acabar el Sant Gabriel va marcar el 2 a 3, resultat que acabaria sent definitiu i que deixava l’equip eliminat de Copa Catalunya.

Ara, el Club Futbol Igualada femení començarà a treballar per planificar la temporada vinent, tot i que encara no se sap si jugarà a Preferent catalana o Primera Nacional espanyola.