El CF Igualada femení perd davant el Sant Gabriel, tot i marcar primer

El Club Futbol Igualada femení perd contra el Sant Gabriel per 1 a 3, tot i haver marcat primer.

Les blaves van sorprendre el rival quan al primer minut Anna Bernadí va marcar 1 a 0. Era un moment dolç per a les igualadines per poder encarar el que restava de partit. Amb tot, als 10 minuts, el conjunt de Sant Adrià va fer l’empat a 1, un resultat que es mantindria fins al descans. A l’inici de la represa, les igualadines van encaixar l’1 a 2 i al cap de poc el Sant Gabriel va aconseguir l’1 a 3. A partir d’aquí, el conjunt de la capital de l’Anoia va buscar la manera d’escurçar distàncies al marcador, però l’1 a 3 es va mantenir fins al final. Amb aquesta nova derrota, les blaves són 8es a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de la Fundació Terrassa.