El CF Igualada femení s’imposa a La Roca Penya Blanc-i-blava i segueix segon a la Fase d’ascens

El Club Futbol Igualada femení guanya La Roca Penya Blanc-i-blava per 1 a 0 gràcies a un gol de falta als últims minuts.

Les blaves van fer un bon partit, però el gol se’ls resistia. A descans el marcador es mantenia amb empat a zero. A la represa, les jugadores de l’Igualada es van bolcar a la porteria contrària, tot i que sense èxit. Ara bé, quan faltaven 7 minuts per acabar, Marina Salanova va llançar una falta directa a la frontal de l’àrea i va clavar la pilota al fons de la porteria. Tot i aquest gol, les blaves van seguir assetjant la porteria rival, però el partit va acabar amb l’1 a 0 final.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Cornellà.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos