El CF Igualada femení s’imposa al camp de la Fundació Terrassa (0-2) i acaba primer al final de la temporada regular de Preferent

Les jugadores igualadines van fer un bon partit, tot i que al descans el resultat es mantenia amb empat a zero. A la represa, el conjunt igualadí va fer un salt de qualitat i als 3 minuts, Laura Ribas va aconseguir el 0 a 1. A partir d’aquí l’equip va seguir treballant en atac i al cap de poc Mar Serracanta va marcar el 0 a 2 resultat que acabaria sent definitiu.

D’aquí a 3 setmanes, el conjunt igualadí disputarà la segona fase en una lligueta de 8 equips amb els 4 classificats de cada grup i on es mantenen els punts. Així doncs, les blaves s’enfrontaran a doble volta amb l’AEM de Lleida B, el Sant Cugat, la Fundació Terrassa, el Porqueres, la Penya blanc-i-blava la Roca, el Girona i el Cerdanyola.