El CF Igualada femení s’imposa al camp del Valdefierro (0-3) i segueix a la zona alta de Tercera Federació FUTFEM

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al camp del Valdefierro de Saragossa per 0 a 3 i segueix 3r a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

El conjunt igualadí va fer un bon partit i va arribar al descans amb un marcador de 0 a 1 gràcies a un gol de Paula Bohigas. A la represa, les blaves van assetjar la porteria rival, però el marcador no es movia. Quan faltaven vint minuts per acabar, el conjunt de Saragossa va fallar un penal, el que hagués pogut canviar el signe del partit. Tot i així, als darrers minuts un gol en pròpia porta i un altre de Maria Gallego van deixar el resultat amb el 0 a 3 final.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení jugarà a les Comes contra l’AEM de Lleida B.

Foto arxiu: Marc Domingo