El CF Igualada femení s’imposa al Levante Las Planas (1-0) i s’allunya dels llocs de perill

El Club Futbol Igualada femení va guanyar el Levante Las Planas per 1 a 0 i ara és 8è a la classificació de Segona Divisió. A la primera meitat, el partit va ser força anivellat amb molt de joc al mig del camp però amb poc perill. Tot i així, Marina Salanova va aconseguir l’1 a 0 quan només faltaven 4 minuts per arribar al descans. A la represa, el Levante Las Planas va estirar les línies i va arribar algunes vegades a la porteria contrària. Malgrat tot, la defensa igualadina va ser capaç de desbaratar les ocasions que li van arribar. Al final, el partit es va mantenir amb l’1 a 0, un resultat que comença a deixar el conjunt blau lluny de la zona de descens. Aquest diumenge el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Sant Gabriel, en un enfrontament clau per continuar escalant posicions a la classificació.