El CF Igualada femení s’imposa al Saragossa B (2-0) i suma la segona victòria consecutiva

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al Saragossa B per 2 a 0 i ja ha guanyat les dues primeres jornades a Tercera Federació FUTFEM.

Les blaves van fer un bon partit i es van avançar amb un gol de Marina Salanova als 18 minuts. A partir d’aquí, el conjunt igualadí va seguir assetjant la porteria rival, tot i que el marcador es va mantenir amb l’1 a 0. A la represa, les jugadores de l’Igualada van seguir portant el control del joc tot i que les aragoneses també van tenir ocasions de perill. Ara bé, als darreres minuts, Marina Salanova va fer el 2 a 0 definitiu després de definir un bon contraatac.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení jugarà al camp del Son Sardina de Mallorca.