El CF Igualada femení s’imposa al Son Sardina i segueix a la zona alta de Primera Divisió Nacional

El Club Futbol Igualada s’imposa al Son Sardina de Mallorca per 3 a 1 i segueix 6è a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Les blaves van fer un gran partit contra el 3r classificat. Als 26 minuts, el conjunt igualadí ja guanyava per 2 a 0 gràcies a dues dianes de Marina Salanova. Ara bé, 5 minuts després l’equip balear va escurçar distàncies i van establir el 2 a 1, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, les jugadores de l’Igualada van defensar la porteria contrària amb l’esperança que les mallorquines no els empatessin. Als 26 minuts de la segona meitat, la igualadina Helena Vives va fer una gran rematada a la sortida d’un córner que va acabar al fons de la porteria amb el que suposava el 3 a 1 definitiu.

Aquest diumenge, a les 5 de la tarda, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Balears, el líder de Primera Divisió Nacional.