El CF Igualada femení suma un empat al camp del Seagull (1-1) en un partit carregat d’ocasions

El Club Futbol Igualada Femení empata a 1 al camp del Sígul de Badalona i ara és 4rt a la classificació de Tercera Federació FUTFEM

Les blaves van fer un bon partit, tot i que es van haver de resignar en sumar un sol punt. Quan faltaven 4 minuts per arribar al descans, Marina Salanova va marcar el 0 a 1. Era un bon moment per a les jugadores de l’Igualada que estaven trenant un bon joc. Amb tot, a l’inici de la segon part les badalonines van marcar l’empat a 1. A partir d’aquí es van produir grans ocasions per part dels dos equips. Tot i així, el marcador no es va moure més i el partit va acabar amb l’1 a 1 final.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Balears.