El CF Igualada femení suma un punt contra el Vic Riuprimer que sap a poc

El Club Futbol Igualada femení empata a 1 contra el Vic Riuprimer, tot i disposar de nombroses ocasions per marcar.

Les blaves van fer un gran joc i van dominar durant gairebé tot l’enfrontament. Tot i així es van haver de conformar en sumar només un punt, malgrat que van disposar de nombroses ocasions per marcar. El conjunt vigatà va marcar el zero a un al primer minut de partit, un gol que va caure com un gerro d’aigua freda i que es va mantenir fins a la mitja part. A partir d’aquí, les igualadines van assetjar la porteria rival, tot i que sense èxit. Als 10 minuts de la represa, Ariadna Ramos va signar un gran jugada per la banda que va culminar amb un fort xut que va entrar per l’escaire. Era l’1 a 1, un gol que es va mantenir fins al final del partit. Amb aquest empat, les blaves són 5enes a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de l’Europa.