El CF Igualada masculí goleja al camp del Tàrrega (1-4) i ja ocupa la zona alta de Primera Catalana

El Club Futbol Igualada masculí s’imposa al camp del Tàrrega per 1 a 4 i ara és 3r a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus es van avançar amb un gol de Bernat Balde quan faltaven 3 minuts per arribar al descans. Aquest marcador va donar ales als igualadins, que a la segona part que van sortir molt verticals. Així va ser que a l’inici de la represa, l’Igualada va marcar el 0 a 2 gràcies a un gol en pròpia porta. Malgrat tot, poc després el Tàrrega va establir l’1 a 2 que posava la por al cos dels igualadins. Al tram final, l’equip de la capital de l’Anoia va estar molt efectiu de cara a porta i Franc Samaniego i Emmanuel Arkoh van fer dos gols més que suposaven l’1 a 4 definitiu.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita de l’Artesa de Lleida.