El CF Igualada goleja el feble Catllar (0-7) i continua apuntant a la promoció d’ascens

El Club Futbol Igualada va guanyar el Catllar per un clar 0 a 7 en un partit que es va decidir a la segona part. Al descans el marcador era d’empat a zero marcat per una gran quantitat de fores de joc que van assenyalar al conjunt igualadí. A la represa, tot va canviar. L’Igualada va començar a veure porteria de seguida i va aconseguir sentenciar el partit a les primeres de canvi. Fran Arévalo i Eloi van marcar dos gols cadascun. La resta els van fer Nuno, Jonny i Bernat. Amb aquesta victòria el Club Futbol Igualada continua estant a 4 punts de la promoció quan resten 3 partit per acabar el campionat de lliga.