El CF Igualada goleja el Suburenc i s’assegura la permanència 1a Catalana

El Club Futbol Igualada va golejar el Suburenc per 6 a 2 i s’ha assegurat la permanència a Primera Catalana. Els blaus es van avançar amb un gol d’Abdel, però el Suburenc va empatar al cap de pocs minuts. De tota manera, poc abans del descans Baraldés, de penal, i Juan Cano van deixar el partit amb un marcador favorable de 3 a 1. A la represa, l’enfrontament va baixar d’intensitat, un fet que va aprofitar el conjunt de Sitges per pujar a l’atac. Tot i així, al tram final, Anselm Pasquina va marcar tres gols que suposaven el 6 a 1. A l’últim minut, el Suburenc va maquillar el resultat amb el que significava el 6 a 2 definitiu. El Club Futbol Igualada ha guanyat els 4 darrers partits que ha disputat, Aquest dissabte visitarà el camp de l’Alpicat.