El CF Igualada guanya el Rubí (3-2) en una gran primera part, tot i que acaba patint al tram final

El Club Futbol Igualada va aconseguir una gran victòria contra el Rubí per 3 a 2. El conjunt igualadí va fer una bona primera part i es va situar al descans amb un resultat de 2 a 0, amb gols de Güell i Iker, que feia presagiar un triomf plàcid. De tota manera, a la segona meitat el Rubí va començar a dominar, va marcar el 2 a 1 i va posar la posar la por al cos als igualadins. Eric González va fer el 3 a 1 en el que semblava que seria el gol de la tranquil·litat. Tot i així, el Rubí va establir el 3 a 2 de seguida i es va bolcar a la porteria de Felipe. Els últims minuts van ser de patiment per a l’Igualada però va aconseguir mantenir el 3 a 2 que seria el resultat final. Aquest diumenge el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Suburenc.