El CF Igualada masculí acaba empatant (2-2) al camp del Martinenc en rebre un gol als darrers instants

El Club Futbol Igualada masculí empata a 2 al camp del Martinenc en rebre un gol en temps afegit.

Els blaus van sortir molt forts i es van plantar en diverses ocasions a l’àrea rival. Als 18 minuts, Franc Samaniego va aconseguir el 0 a 1 i poc després el mateix jugador va fer el 0 a 2. Amb tot, quan faltava poc per acabar la primera part el Martinenc va escurçar distàncies amb el que suposava l’1 a 2. A la represa, els igualadins van tenir les ocasions més clares, però van perdonar davant la porteria contrària. Això ho va aprofitar el conjunt barceloní que en temps afegit va aconseguir l’empat a 2 definitiu.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp de l’Atlètic Lleida.