El CF Igualada masculí derrota el Mollerussa i segueix escalant posicions a la classificació

El Club Futbol Igualada masculí derrota el Mollerussa per 2 a 1 i ara és 8è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van sortir molt verticals i als primers minuts van disposar de diverses ocasions per marcar. La persistència dels igualadins va servir perquè Sergi Solernou marqués l’1 a 0 als 31 minuts. A la represa, els jugadors de l’Igualada van baixar en intensitat i el Mollerussa ho va aprofitar i va disposar de diverses ocasions de perill. Quan faltava un quart d’hora per acabar, els lleidatans van aconseguir l’empat a 1. Tot i així, els blaus no es van rendir i poc després van marcar el 2 a 1 definitiu, gràcies a un penal que va transformar Joel Méndez.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp del Solsona.