El CF Igualada masculí empata contra el Torelló (1-1) en un nou amistós de pretemporada

Els blaus van empatar a un gol contra el Torelló, tot i que van fer mèrits per marcar més gols.

El conjunt igualadí es va avançar amb un gol d’Anselm Pasquina als deu minuts de la primera part. Ara be, poc després el conjunt d’Osona va aconseguir el gol de l’empat. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va buscar la manera d’avançar-se en el marcador. No va ser possible i, a més, quan faltaven 20 minuts per acabar l’àrbitre va expulsar el jugador igualadí Dani Ramírez per doble targeta groga. Al final, el partit va acabar amb empat a un gol, quan encara falten tres setmanes perquè s’iniciï el campionat de lliga de Primera Catalana.

El Club Futbol Igualada masculí disputarà aquest dimecres, a les 20.45 h, un nou amistós de pretemporada a les Comes contra el Martinenc.