El CF Igualada masculí només pot aconseguir un empat al camp del cuer, el Gavà

El Club Futbol Igualada masculí empata a 2 al camp del cuer, el Gavà, i segueix 7è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van començar malament quan als 3 minuts van encaixar l’1 a 0 en un contraatac. Amb tot, els jugadors de l’Igualada no és van descentrar i als 18 minuts Max Morell va aconseguir l’empat a 1, resultat que es va mantenir fins al descans. Als 10 minuts de la represa, el Gavà es va tornar a posar per davant en aconseguir el 2 a 1 un gol que deixava tocat el conjunt igualadí. Tot i així, al cap de 5 minuts Tommy Bejarano va aconseguir l’empat a 2 amb un gran xut. A partir d’aquí, es van produir poques ocasions de perill i el partit va acabar amb el 2 a 2 final.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita del Martorell.