El CF Igualada masculí perd contra la Guineueta (2-3), tot i dominar al descans per 2-0

El CF Igualada masculí dominava al descans per 2 a 0. Semblava que podria ser un regal per al nou entrenador, Agus Isabel. Ara bé, el guió de la segona part es va capgirar.

Els blaus van sortir molt forts i als 5 minuts Isaac Olmo va aconseguir l’1 a 0. A partir d’aquí, l’enfrontament es va anivellar. Tot i així, quan faltava poc per arribar al descans Franc Samaniego va establir el 2 a 0 en culminar un contraatac. A la represa, els igualadins van buscar la manera d’incrementar el marcador. Ara bé, al minut 70 els barcelonins van marcar el 2 a 1 i poc després el que suposava l’empat a 2. A l’última jugada del partit el conjunt de Barcelona va establir el 2 a 3 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí jugarà al camp del Mollerussa.