El CF Igualada masculí s’imposa a l’Alguaire (3-0) i comença a acostar-se a la zona alta de Primera Catalana

El club Futbol Igualada masculí derrota l’Alguaire per 3 a 0 i ja és 7è a la classificació de Primera Catalana.

Als blaus els va costar avançar-se en el marcador contra el cuer de la categoria. Quan faltaven 6 minuts per arribar al descans, Franc Samaniego va establir l’1 a 0. A la represa, els igualadins van ser els clars dominadors del partit. Això va servir perquè Oriol Marín i novament Franc Samaniego marquessin dos gols més que van deixar el marcador amb el 3 a 0 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp de l’Artesa de Segre. El Sant Maure, per la seva part, va empatar a casa contra el Martinenc i segueix líder de Primera Catalana.