El CF Igualada masculí s’imposa clarament a l’Alpicat (4-0) en un partit dominat de començament a final

El Club Futbol Igualada masculí s’imposa a l’Alpicat per 4 a 0 i suma la segona victòria consecutiva.

Els blaus van sortir molt forts i als 15 minuts Franc Samaniego va aconseguir l’1 a 0. Els igualadins encara en volien més i les ocasions de perill que propiciaven van tenir premi. Quan faltaven 5minuts per arribar al descans Arnau Cuadras va establir el 2 a 0. A la represa, els jugadors de l’Igualada van seguir igual de verticals i Bilal El Bakkali va aconseguir el 3 a 0 als 62 minuts. Poc després, Franc Samaniego va tornar a marcar amb el que suposava el 4 a 0 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita del Sant Cugat.