El CF Igualada masculí treu un empat contra el Júpiter (1-1) en un partit en què va començar perdent

El Club Futbol Igualada masculí empata a 1 amb el Júpiter en un partit en què va començar perdent.

Els blaus van sortir forts, però als 31 minuts van encaixar el 0 a 1. A la represa, els igualadins van seguir sent molt verticals i es van plantar diverses vegades a l’àrea rival. Als 10 minuts de la segona part, l’àrbitre va assenyalar un penal a favor de l’Igualada que Bernat Balde va transformar amb el que suposava l’empat a 1. A partir d’aquí, els igualadins van seguir assetjant la porteria contrària però el marcador ja no es va moure més. Ara els blaus són 10ns a la taula.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí jugarà al camp de la Pirinaica de Manresa. Per la seva part, el Sant Maure es va imposar a l’Alguaire per 4 a 0 i torna a ser líder a la classificació de Primera Catalana.