El CF Igualada masculí va per feina i suma la segona victòria consecutiva de la temporada davant el Catllar

El Club Futbol Igualada masculí s’imposa al Catllar per 3 a 1 i ara és 8è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van començar marcant molt d’hora, gràcies a un gol en pròpia porta. A partir d’aquí l’equip va seguir competint i va buscar el gol que els donés tranquil·litat. Després de diverses ocasions, va arribar el 2 a 0 amb un gol de Sergi Solernou a la sortida d’un córner. A la represa, els blaus ho van seguir intentat, però als 17 minuts el Catllar va fer el 2 a 1 en transformar un penal. Semblava que l’equip igualadí tornaria a patir. Tot i així, 5 minuts després Joel Méndez va establir el 3 a 1, resultat que ja seria definitiu.

Aquest cap de setmana, el Club Futbol Igualada masculí té jornada de descans. El proper partit serà el diumenge de la setmana vinent al camp del Mollerussa.