El CF Igualada ofereix un gran futbol i guanya a Balaguer (0-1) en un final d’infart

El Club Futbol Igualada va guanyar al camp del Balaguer per 0 a 1, tot i que li van xiular un penal en contra en temps afegit i que l’àrbitre va fer llançar dues vegades. El conjunt igualadí es va avançar a la primera part després d’una falta que va xutar Jonny i que després de tocar un defensa va entrar al fons de la porteria. A la segona part, l’Igualada va tenir alguna ocasió clara per aconseguir sentenciar el partit. Ara bé, quan donaven per bo el 0 a 1, l’àrbitre va assenyalar un penal en contra de l’Igualada quan es jugava el temps afegit. El porter igualadí Yannick Viles el va aturar però el col·legiat el va ordenar repetir. El segon llançament del Balaguer va sortir fora i l’Igualada es va endur 3 punts molt valuosos que el mantenen a la zona alta de la classificació de Primera Catalana. Diumenge vinent el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Viladecans.