El CF Igualada perd a Lleida (2-1) i se li complica la segona posició

El CF Igualada va perdre al camp del Lleida per 2 gols a 1 i s’allunya del segon lloc de la classificació. El conjunt igualadí va fer un bon partit en atac però no va tenir l’encert necessari davant de porteria. El Lleida es va avançar al primer minut del partit. Tot i així, Martí Just va aconseguir el gol de l’empat a l’inici de la segona part. Ara bé, quan faltaven pocs minuts per acabar, l’equip lleidatà va marcar el 2 a 1. Els homes d’Edu Berrocal es van bolcar a la porteria contrària en molts moments i van arribar a estavellar fins a 4 pilotes al pal. A més, el Lleida es va quedar amb 10 homes per una doble targeta groga quan encara faltava mitja hora per acabar. Malgrat tot, no va poder fer cap més gol i va acabar perdent per 2 a 1. Diumenge vinent, el Club Futbol Igualada rebrà la visita del Suburense.