El CF Igualada perd al camp de l’At. Lleida (3-0) amb tots els gols a la primera part

El Club Futbol Igualada masculí perd al camp de l’Atlètic Lleida per 3 a 0 i ara és 13è a la classificació de Primera Catalana.

El conjunt igualadí va sortir molt fred i això ho van aprofitar els rivals per marcar dos gols molt matiners. Als 14 minuts, els blaus perdien per 2 a 0 i deixaven el partit molt costa amunt. Per si això no fos poc, poc després els lleidatans van fer el 3 a 0, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els igualadins van buscar la manera de reconduir la situació però no ho van aconseguir i van acabar perdent amb el 3 a 0 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita del Turó de la Peira.