El CF Igualada perd al camp de l’Espanyol B en un final dramàtic

El Club Futbol Igualada femení perd al camp de l’Espanyol B per 1 a 4, en un final dramàtic.

Les blaves va marcar el 0 a 1 al minut 12 gràcies a una rematada de Laura Blanco a la sortida d’un córner. Aquest gol va donar ales a les jugadores igualadines que van jugar de tu a tu contra el líder de la categoria. Amb tot, quan faltaven pocs minuts per arribar el descans, l’Espanyol B va aconseguir el gol de l’empat. A la represa, el conjunt blanc-i-blau va disposar de diverses ocasions per marcar, tot i que la portera igualadina aturava totes les intervencions. Ara bé, quan faltaven 12 minuts per acabar, l’Espanyol B va fer el 2 a 1, i en qüestió de pocs minuts, les blanc-i-blaves van marcar dos gols més que van deixar el resultat amb el 4 a 1 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Sant Gabriel, el segon classificat de Primera Divisió Nacional.