El CF Igualada perd al camp de l’Horta, tot i competir fins al final

El Club Futbol Igualada va perdre al camp de l’Horta per 2 a 1 i torna a ser cuer a la classificació de Tercera Divisió.

El conjunt igualadí va fer un bon inici de partit i va disposar de diverses ocasions per marcar, encara que la pilota no va acabar entrant. Ara bé, quan portaven 17 minuts de la primera part, el conjunt barceloní va establir l’1 a 0 que tornava a deixar l’Igualada a remolc del marcador. Quan era a punt d’acabar la primera meitat, Santi Triguero va aprofitar una bona passada d’Eric González per establir l’empat a 1 i que deixava obert el partit de cara a la segona meitat. A la represa, els blaus van tornar a plantar-se a l’àrea rival, tot i que qui va marcar va ser l’Horta, que va aconseguir el 2 a 1 als 16 minuts de la segona meitat. A partir d’aquí, els jugadors de l’Igualada va buscar el gol de l’empat, però aquest no va arribar i van acabar perdent l’enfrontament. En aquests moments els blaus tornen a ser cuers a la classificació, tot i que a un sol punt de la salvació.

Aquest dissabte el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Castelldefels.