RÀDIO

El CF Igualada femení perd al camp del Sant Cugat en un final increïble

El Club Futbol Igualada femení perd al camp del Sant Cugat després de rebre un gol en temps afegit.

L’enfrontament corresponia a la primera jornada de la fase d’ascens. Les blaves es van posar per davant amb dos gols d’Ona Barrón i Mar Serracanta a l’inici de la segona part. Ara bé, quan faltaven 20 minuts per acabar el partit se’n va anar la llum de l’estadi, un fet que va desconcertar les jugadores igualadines. Al cap d’un quart d’hora es va reprendre el joc, però ja no va ser el mateix. Les vallesanes van sortir amb molta força i quan faltaven 15 minuts per acabar van marcar dos gols molt seguits que suposaven l’empat a 2. En temps afegit, el Sant Cugat va marcar el 3 a 2 definitiu, que tirava per terra les esperances de les igualadines.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Porqueres.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos