El CF Igualada perd al camp del Santboià (5-2) en una mala segona part

El Club Futbol Igualada va perdre al camp del Santboià per 5 a 2 després d’una mala segona part. Els blaus van fer un començament de partit brillant i al descans guanyaven per 1 a 2 amb gols de Martí Just i Anselm Pasquina. Semblava que els jugadors igualadins podrien aconseguir sentenciar l’enfrontament a la segona meitat. De tota manera, el Santboià va estirar les línies i a l’inici de la represa, va establir l’empat a 2. A partir d’aquí, l’Igualada no va poder aturar els atacs del conjunt de Sant Boi i va encaixar 3 gols més que van deixar el resultat amb el 5 a 2 definitiu. Aquest cap de setmana l’Igualada descansarà. Havia de jugar a les Comes contra el Jesús i Maria, un equip que es va retirar abans d’acabar la primera volta.