El CF Igualada perd contra el Figueres (3-6) en un partit que tenia controlat entrada la segona meitat

El Club Futbol Igualada perd contra el Figueres per 3 a 6, tot i que estava empatant entrada la segona meitat.

Els blaus van començar marcant gràcies a un fort xut de Goran Ehsan als 27 minuts de la primera part. Aquest gol feia justícia al que s’estava veient al terreny de joc de les Comes. Tot i així, en només 9 minuts el Figueres va donar la volta al marcador i es va situar amb un aparatós 1 a 3, que es va mantenir fins al descans. A la represa, els jugadors de l’Igualada van tornar a atacar i Santi Triguero i David Grifell van aconseguir empatar. El 3 a 3 era un bon resultat per encarar el tram final de partit. Ara bé, una vegada més l’equip de l’Alt Empordà va sorprendre els igualadins i als últims 15 minuts van marcar 3 gols més que deixaven el marcador amb el 3 a 6 definitiu. Ara l’Igualada segueix cuer a la classificació de Tercera Divisió, per bé que es manté a 4 punts per sota de la salvació.

El Club Futbol Igualada disputarà el proper partit de lliga el 5 de gener al camp del Cerdanyola.