El CF Igualada perd contra el Viladecans (0-2) i torna a les posicions de perill

El Club Futbol Igualada va perdre a  casa contra el Viladecans per 0 a 2 i ha baixat fins al 12è lloc a la classificació de Primera Catalana. Els blaus van disposar d’algunes ocasions de perill a la primera part, però el conjunt del Baix Llobregat es va avançar quan era a punt d’arribar al descans. Aquest gol va esperonar els jugadors de l’Igualada que a la segona meitat van començar a assetjar a la porteria contrària. Tot i així, el Viladecans tampoc no va renunciar a l’atac. En una internada en solitari, el porter Dani Lledó va sortir a la desesperada i va provocar un penal en contra que suposaria el 0 a 2. L’Igualada va buscar el gol que el fes entrar dintre del partit, però no va poder marcar i va acabar perdent pel marcador de 0 a 2. Aquest diumenge els igualadins visitaran el camp del Vila-seca, un altre rival directe.