El CF Igualada rep la primera derrota de la temporada davant un complicat Sant Cugat

El Club futbol Igualada femení perd a casa contra el sant Cugat per 1 a 2, en la que suposa la primera derrota de la temporada.

A la primera part, les blaves tenien problemes per fer-se amb el control del partit.  Fruit d’això, el Sant Cugat va marcar el 0 a 1 als 23 minuts. A més, quan faltaven pocs minuts per arribar al descans, l’equip de la capital de l’Anoia va encaixar el 0 a 2. A la represa, les igualadines van sortir decidides a marcar un gol que els fes entrar dintre del partit. Al minut 60, Ona Barrón va marcar l’1 a 2 i donava esperances per aconseguir la remuntada. Ara bé, tot  que ho van intentar, les igualadines es van encallar davant de porteria i van acabar perdent per l’1 a 2 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Verdu-Vall del Corb.