El CF Igualada femení s’endú una gran victòria al camp de l’Espanyol B (1-2)

El Club Futbol Igualada femení es va imposar al camp de l’Espanyol B per 1 a 2, gràcies a un gol marcat a l’últim minut.

Les blaves es van mostrar molt eficients en defensa, un fet que aprofitaven per sortir ordenadament al contraatac. Quan faltaven 5 minuts per arribar a la mitja part, Laura Marcet va establir el 0 a 1 amb un xut des de dintre l’àrea. Ara bé, a l’inici de la segona meitat, l’Espanyol va aconseguir l’empat a 1. Tot i així, aquest fet no va trencar el bon joc de les igualadines que es van mantenir fermes en defensa. Quan només faltava un minut per acabar el partit, Marta Cubí va aconseguir l’1 a 2 amb una rematada amb el cap que li acabaria donant 3 punts de prestigi.

Aquest cap de setmana s’atura el campionat de lliga. El pròxim partit del Club Futbol Igualada femení serà d’aquí a dos diumenges a les Comes contra l’AEM de Lleida.