El CF Igualada s’imposa al camp del cuer (2-3) i manté les opcions per salvar la categoria

El Club Futbol Igualada no va fallar al camp del Torreforta i va guanyar per 2 a 3, el que significa una victòria vital contra el cuer. Els de Martí Alavedra van disputar una bona primera part en  la que haurien pogut aconseguir un marcador més ampli. Una vegada més els jugadors igualadins van desaprofitar moltes ocasions de clares de gol. L’Igualada es va avançar amb un marcador de 0 a 2 amb dues dianes de Jonny Fernández. Tot ai així, els locals van retallar diferències abans del descans. Jonny Fernández va tornar a marcar i va establir l’1 a 3 al tram final,. Amb tot, el Torreforta va retallar distàncies al temps afegit amb el 2 a 3 definitiu. Després de l’aturada per Setmana Santa, l’Igualada rebrà la vista del Sant Ildefons, un dels equips revelació de la categoria.