El CF Igualada s’imposa al Júpiter i trenca la mala ratxa de resultats

El Club Futbol Igualada es va imposar al Júpiter per 2 a 0 i ha trencat una mala ratxa de 5 jornades consecutives sense conèixer la victòria.

El partit va ser molt anivellat durant la primera meitat, tot i que els dos equips van disposar d’ocasions per batre la porteria contrària. A la represa, i encara amb empat a zero, els blaus van anar per feina i als 4 minuts Martí Just va aconseguir l’1 a 0 amb una rematada a la sortida d’un córner. Aquest gol va donar confiança als jugadors igualadins, tot i que els del Júpiter pressionaven constantment des de molt amunt. Això sí, 15 minuts més tard el mateix Marti Just va fer una gran jugada individual des del mig del camp que va servir per aconseguir el 2 a 0, resultat que ja seria definitiu. Amb aquesta victòria, el conjunt igualadí continua 6è a la classificació de Primera Catalana.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada visitarà el camp de l’Almacelles.