El CF Igualada s’imposa al líder, San Cristóbal (2-1), i trenca la mala ratxa de resultats

El Club Futbol Igualada es va imposar al San Cristóbal per 2 a 1 i ha trencat una mala ratxa de 8 derrotes consecutives sense conèixer la victòria.

Els blaus es van desfer del líder de Primera Catalana, tot i que van començar perdent després d’encaixar el 0 a 1 al minut 20 de la segona part. Tot i així, David Baraldés va empatar de penal quan faltava un quart d’hora per acabar el partit. Amb aquest gol el conjunt igualadí va començar a arribar a la porteria contrària en diverses ocasions i quan es complia el minut 90, un xut d’Edgar Doblas a la frontal de l’àrea va significar el 2 a 1, un resultat que ja es convertiria en el definitiu. Amb aquesta victòria l’Igualada és 8è a la classificació de Primera Catalana.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada visitarà el camp de la Unificació Bellvitge, un equip que està lluitant per mantenir la categoria.