RÀDIO Els imperdibles

El CF Igualada s’imposa al San Cristóbal i suma una gran victòria per seguir somiant

El Club Futbol Igualada s’imposa al San Cristóbal per 1 a 0 i trenca una mala ratxa de 5 jornades sense conèixer la victòria.

El triomf dels igualadins li ha donat aire en la lluita per sortir de la zona de descens. Els blaus segueixen en penúltim lloc a la classificació de Tercera Divisió, però es troben a només 3 punts de sortir-ne. Davant el San Cristóbal, el partit va començar molt anivellat. La prova és que al descans es mantenia el resultat d’empat a zero. A la represa, els igualadins van sortir més verticals i van disposar de diverses ocasions per batre la porteria rival. Quan faltaven 13 minuts per acabar el partit, Oscar Garcia va rebre una pilota a la frontal de l’àrea i amb un bon llançament va aconseguir el gol que significava l’1 a 0 i una victòria molt important per a l’equip de la capital de l’Anoia.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Manresa.