El CF Igualada s’imposa al Sants i trenca una sequera de cinc mesos i mig sense guanyar

El Club Futbol Igualada derrota el Sants per 2 a 1 i trenca una sequera de prop de 5 mesos i mig sense conèixer la victòria.

El darrer partit que havien guanyat els blaus va ser l’1 de novembre en què es van imposar al Manresa per 1 a 0. Han hagut de passar 17 jornades fins que ha arribat el primer triomf. Fins aleshores els igualadins havien sumat un balanç de 13 derrotes i 4 empats. Ahir per fi va arribar la victòria contra el Sants en la primera jornada de la fase per la permanència. Els blaus es van avançar amb un gol d’Adrián Gimeno quan faltaven 4 minuts per arribar al descans. Als 10 minuts de la segona part, el conjunt barceloní va aconseguir l’empat a un, el que va suposar un gerro d’aigua freda per als igualadins. Ara bé, quan faltaven 20 minuts per acabar, una gran jugada individual d’Edwin Obinna va suposar el 2 a 1, resultat que es mantindria fins al final. En aquests moments, els blaus han pujat un graó a la classificació. Ara són 8ns i es troben a 8 punts de la salvació.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Peralada.