El CF Igualada suma una gran victòria al camp del potent Almacelles

El Club Futbol Igualada es va imposar al camp de l’Almacelles per 0 a 2 després de fer una gran primera part

Els blaus van sumar la segona victòria consecutiva al camp del tercer classificat. Cal tenir present que l’Almacelles portava una ratxa de 8 partits consecutius sense perdre. Ara l’Igualada segueix a la 6a posició, però a tan sols 6 punts de la Muntanyesa, el segon classificat. Ahir, l’equip de la capital de l’Anoia va fer una brillant primera meitat. Als 27 minuts, Carlos Simón va batre la porteria contrària després de superar un defensor. El 0 a 1 va donar ales als igualadins, que 5 minuts més tard va aconseguir el 0 a 2, quan Martí Just va aprofitar una gran passada de Simón. A la represa, el partit va baixar amb intensitat , tot i que Pedro Calvo va estavellar una pilota al travesser. Al final, victòria dels blaus que el deixen molt ben posicionat en la lluita per assolir l’ascens de categoria.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Cambrils.