El CF Igualada femení segueix escalant posicions a Primera Divisió Nacional amb una gran victòria al camp de l’Osca

El Club Futbol Igualada femení guanya al camp de l’Osca per 0 a 2 i ja és 8è a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Les blaves van fer un bon partit i quan faltava un minut per arribar al descans, Marina Salanova va marcar el 0 a 1 després de culminar un bon contraatac.  A la represa, les jugadores de l’Igualada eren conscients que havien de marcar el segon gol per poder afrontar el que quedava de partit amb tranquil·litat. L’equip de la capital de l’Anoia ho va buscar amb afany i, quan portaven 19 minuts de la segona meitat, novament Marina Salanova va aconseguir el 0 a 2 que deixava l’enfrontament liquidat.

Aquest diumenge, a les 12.20 h, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Pardinyes.