El CF Igualada tanca una gran temporada amb una victòria contra la Muntanyesa

El Club Futbol Igualada va guanyar la Muntanyesa per 2 a 1 en un partit molt treballat.

Els blaus van fer un partit molt complet i va arribar en diverses vegades a la porteria rival. Tot i així, els barcelonins volien sortir d’Igualada amb un triomf i també es van plantar a l’àrea contrària. Ara bé, el bon joc dels igualadins va donar els fruits quan Martí Just va aconseguir l’1 a 0, als 30 minuts d la primera meitat. A més, quan era a punt d’arribar el descans, Carlos Simón va fer el 2 a 0, que deixava mot ben encaminada la segona meitat. De tota manera, a l’inici de la represa, la Muntanyesa va escurçar distàncies amb el que suposava el 2 a 1.  A partir d’aquí, els blaus van buscar un nou gol que els donés la tranquil·litat, però el partit va finalitzar amb el 2 a 1 a favor del conjunt igualadí.