El CF Igualada tira d’ofici i acaba imposant-se al camp del Gavà

El Club Futbol Igualada va guanyar al camp del Gavà per 1 a 3 malgrat haver de jugar amb 10 homes tota la segona meitat i part de la primera.

El conjunt igualadí va fer un gran partit tot i que es va veure condicionat per l’expulsió d’Iñaki Baz als 27 minuts per tocar la pilota amb les mans dintre l’àrea. Fins aleshores l’equip estava fent un gran joc i als 19 minuts ja guanyava per 0 a 2 gràcies als gols de Gerard Llobet i Goran Ehsan. Posteriorment, el Gavà va fallar el penal que va provocar Iñaki Baz, un fet que va donar ales als igualadins. Quan faltava un minut per arribar al descans, Joel Solà va transformar una falta directa que significava el 0 a 3. A la represa, el Gavà va pujar a l’atac i als 20 minuts va aconseguir l’1 a 3. Tot i així, els blaus van saber aguantar el resultat i van acabar sumant 3 punts d’or que els manté a la zona alta de la classificació de Primera Catalana.

Aquest cap de setmana el campionat de lliga s’atura. El pròxim partit del Club Futbol Igualada serà d’aquí a dos dissabtes a les Comes contra el Borges Blanques.