El CF Igualada torna a perdre amb un nou gol en contra en temps afegit, al camp de la Pirinaica (2-1)

temps afegit.

Els blaus van fer una bona primera part, però no van acabar d’enllestir el partit a la segona. Franc Samaniego va aconseguir el 0 a 1 quan era a punt d’arribar al descans. A la represa, l’equip igualadí es va mostrar feble amb els xuts a la porteria rival. El conjunt manresà, per la seva part, va aconseguir el gol de l’empat en transformar un penal al minut 65. Quan es complia el tems afegit, la Pirinaica va marcar el que suposava el 2 a 1 definitiu. Ara, els blaus són 13ns a la classificació de Primera Catalana.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita del Sant Cugat.

D’altra banda, els jugadors de l’Igualada Bernat Balde i Emmanuel Arkoh  van haver de ser traslladats a l’Hospital d’Igualada on han passat la nit en observació. Balde va patir un desmai quan era a punt d’acabar el partit mentre que Arkoh va rebre un cop de pilota al cap.