El CF Igualada treu l’orgull i el bon joc i suma una gran victòria contra el Manresa

El Club Futbol Igualada derrota el Manresa per 3 a 0 en la que significa la primera victòria als terrenys de joc.

Els blaus van una gran segona part i van demostrar que era cert que tard o d’hora el bon joc havia de donar els fruits. Al descans es mantenia l’empat a zero i, novament, amb diverses errades dels igualadins davant de la porteria rival. Ara bé, a la represa la situació va canviar. Al minut 6 dee la segona part, Martí Just va aconseguir l’1 a 0 amb una bona rematada a la sortida d’un córner. Vint-i-cinc minuts després, Franco Nantez va aprofitar una contra, que va iniciar Marc Gulias, per establir el 2 a 0. Quan faltaven 5 minuts per acabar, David Grifell va establir el 3 a 0, resultat que ja seria definitiu.

Aquest diumenge,  Club Futbol Igualada visitarà el camp de L’Hospitalet.