El CF Igualada treu un valuós empat contra l’Europa, gràcies a un gol en temps afegit

El Club Futbol Igualada empata a 1 contra l’Europa, gràcies a un gol en temps afegit.

A la primera meitat, els blaus van disposar de diferents ocasions per marcar, però qui ho va aconseguir va ser l’Europa, als 25 minuts, i a la sortida d’un córner. Amb tot, els igualadins no van desistir i van seguir buscant la porteria contrària, això sí, sense èxit. A la represa, i encara amb el 0 a 1 a favor de l’Europa, els dos equips van seguir tenint ocasions per marcar. Quan faltaven 4 minuts per acabar, Santi Triguero va estavellar un xut al travesser. Ara bé, encara quedaven opcions i quan es complia el minut 93, Martí Just va marcar el gol que significava l’empat a 1 davant un dels equips de la zona alta a la classificació de Tercera Divisió.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Terrassa.