El CH Igualada, a la final de la Copa Federació de 2a en un partit frenètic (48-47)

El Club Handbol Igualada va guanyar el Cornellà per 48 a 47 i s’ha classificat per disputar la final de la Copa Federació de Segona Catalana. El partit va ser frenètic amb moltes alternances al marcador. A la mitja part el resultat era favorable a l’Igualada per 5 gols de diferència, el que feia pensar que es podia sentenciar a la segona meitat. De tota manera, a la represa la situació va canviar i el Cornellà va reduir distàncies. Al final del partit el marcador va reflectir un empat a 41, de manera que es va haver de disputar una pròrroga de 10 minuts. Al temps extra, el joc va continuar sent molt emocionat, però l’Igualada va acabar imposant-se per 48 a 47. Aquest dissabte l’Igualada jugarà la gran final de la Copa Federació contra el Mataró B. El partit es disputarà a Banyoles i començarà a les 16h.