El Club Atlètic Igualada s’endú tres victòries del Míting Ciutat de Mollet

El Club Atlètic Igualada va ser present al Míting Ciutat de Mollet, on va acabar amb 3 primeres posicions.

Abdessamad Oukhelfen va ser primer a la cursa dels 5.000 metres llisos amb un registre de 14 minuts 7 segons i 76 centèsimes. Per la seva part, Youness El Hannach es va imposar a la final del 1.500 metres llisos on va fer una marca de 3 minuts, 52 segons i 83 centèsimes. Finalment, cal destacar la bona cursa que va fer la corredora sub-23 Naima Ait Alibou a la prova dels 800 metres llisos. Alibou va arribar a la meta amb un temps de 2 minuts 13 segons i 94 centèsimes.

El Míting Ciutat de Mollet es va disputar a les pistes de la Pedra Salvadora, amb la presència de 12 atletes del Club Atlètic Igualada.