El Club Futbol Igualada continua sense aixecar cap i perd a casa contra l’Almacelles (1-4)

El Club Futbol Igualada va perdre a casa contra l’Almacelles per 1 gol a 4 i continua segon per la cua a Primera Catalana. Els homes de Martí Alavedra van disposar d’algunes ocasions a la primera meitat. Tot i així, quan faltava 1 minut per arribar el descans, l’Almacelles va fer el 0 a 1, i només començar la segona part el 0 a 2. Un gol en pròpia porta de l’Almacelles va servir per col·locar l’1 a 2 i l’esperança de remuntar el partit. Ara bé, el conjunt lleidatà va sentenciar al tram final i va marcar 2 gols que van significar l’1 a 4 definitiu. Diumenge vinent, l’Igualada visitarà el camp del Viladecans.